Schedule

Friday, April 12, 2019

5:30 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
8:00 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
San Diego Made Feature Films

The Samuel Project

Saturday, April 13, 2019

12:00 pm | 90 mins
Museum of Photographic Arts
1:30 pm | 90 mins
Museum of Photographic Arts
2:00 pm | 120 mins
Digital Gym
3:00 pm | 90 mins
Museum of Photographic Arts
4:00 pm | 120 mins
Digital Gym
San Diego Made Feature Films

We Were Íslands

5:30 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
San Diego Made Feature Films

Scramble The Seawolves

8:00 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
Tension Rising

Drama Shorts Program 1

Sunday, April 14, 2019

11:00 am | 120 mins
Digital Gym
San Diego Made Feature Films

Thud Pilots

1:30 pm | 90 mins
Museum of Photographic Arts
2:00 pm | 185 mins
Digital Gym
Human Rights - At Home & Abroad

Human Rights Documentary Shorts Program

3:00 pm | 90 mins
Museum of Photographic Arts
4:00 pm | 120 mins
Digital Gym
San Diego Made Feature Films

Calling All Earthlings

5:30 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
8:00 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
A Woman's Place

Female Shorts Program

Tuesday, April 16, 2019

7:00 pm | 120 mins
Landmark Hillcrest Cinema
KPBS Explore Special Showcase

KPBS Explore Special Showcase

8:00 pm | 90 mins
WhistleStop
Rock Block: Music Video Mixer at the Whistlestop Bar

Music Videos

9:00 pm | 120 mins
Landmark Hillcrest Cinema
San Diego Made Feature Films

The Calling & Skin

Wednesday, April 17, 2019

Thursday, April 18, 2019

7:00 pm | 120 mins
Landmark Hillcrest Cinema
Emerging Filmmakers

Student Films Shorts Program

9:00 pm | 120 mins
Landmark Hillcrest Cinema
The Thirteenth Hour

Horror/Late Night Shorts Program

Friday, April 19, 2019

5:30 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts
8:00 pm | 120 mins
Museum of Photographic Arts

Saturday, April 20, 2019

5:00 pm | 180 mins
Parq
8:00 pm | 120 mins
Parq